Η εταιρία

MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ

ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΧΗΜΙΚΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ – ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος – Κύπρου – Βουλγαρίας – Νοτίων Βαλκανίων

Η MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του Αυτοκινήτου καθώς και της Βιομηχανίας Τροφίμων – Μετάλλου από το 2003.

Η εταιρία έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και καλύπτει αποκλειστικά την αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και των Νοτίων Βαλκανίων.

Έχει ως αντικείμενο τα Χημικά, Εργαλεία, Αναλώσιμα και Συνδετικά Υλικά Συναρμολόγησης αντιπροσωπεύοντας τους οίκους Makra Germany Χημικά, Heyco Germany Tools, Rapid Group Germany Tools (Pneutec), τρεις καταξιωμένες γνωστές γερμανικές εταιρίες με ποιοτικά, οικολογικά και οικονομικά προϊόντα.

Η πετυχημένη πορεία που διαγράφει η MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ οφείλεται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων, την οικολογική τους σύνθεση, την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και την τεχνική υποστήριξη των πελατών της. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία διαχρονικών επαγγελματικών σχέσεων με έντονο το στοιχείο της εμπιστοσύνης.

Τα γερμανικής προέλευσης, οικολογικά και ταυτοχρόνως οικονομικά προϊόντα της εταιρίας προσφέρουν μέγιστη ποιότητα και ευκολία στην δουλειά, σέβονται την υγεία του πελάτη, ενώ εγγυώνται και την ασφάλειά του στον εργασιακό χώρο.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας κατατάσσει δίπλα στον επαγγελματία προσφέροντάς του συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Η MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ αποτελεί πνοή της υγιούς συνεργασίας στον χώρο του αυτοκινήτου και της βιομηχανίας.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι την εμπιστεύονται καθημερινά εκατοντάδες dealers, ανεξάρτητα συνεργεία επισκευής, εταιρίες αυτοκινήτων, βιομηχανίες και οργανισμοί όπως οι ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Μ. Α.Ε.Β.Ε. (MERCEDES-BENZ), ΣΙΝΗΣ Α.Ε. (OPEL), ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚ. Ι. Α.Ε. (NISSAN), ΠΟΛΙΣ-POLIS INCHCAPE (ΤΟΥΟΤΑ) Α.Β.Ε.Ε., OLYMPIC Ε.Τ.Ε. Α.Ε. (AVIS), ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε. (HONDA – MITSUBISHI), ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε., Ο.Λ.Θ. Α.Ε., ΒΙΟΚΥΤ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Γιατί να επιλέξετε MAKRA

MAKRA HELLAS σημαίνει:

ποιότητα πιστοποιημένη με τα αυστηρότερα κριτήρια αξιολόγησης

οικολογική συνείδηση και προστασία του περιβάλλοντος

οικονομία σε συνάρτηση με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων

– ελληνική και γερμανική αξιοπιστία

 

MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον οικολογικό καθαρισμό, την περιποίηση και την συναρμολόγηση του αυτοκινήτου!

sima gnisiotitas
Επιστροφή στην αρχή
MAKRA HELLAS | ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Καλάθι αγορών