Αρχική Sitemap ΕλληνικάΑγγλικά


Η MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 και από τότε επιδεικνύει μία δυναμική παρουσία στα αυτοκινητιστικά και βιομηχανικά δρώμενα της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία και η οικολογική της συνείδηση βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο στην Γερμανία επιτελείο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες 3.500 πελατών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ προσφέρει οικονομικές και οικολογικές λύσεις, χάρη στα κορυφαία και οικολογικά της προϊόντα. Τα οργανωμένα συστήματα αποθήκευσης υψηλών προδιαγραφών έχουν έκταση 2.150 τ.μ. σε ολόκληρη την Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας και συμβουλευτική υποστήριξη στους πελάτες της.


Η
MAKRA HELLAS – Ε. Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ αποτελεί πνοή της υγιούς συνεργασίας στον χώρο του αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι την εμπιστεύονται καθημερινά εκατοντάδες dealers, ανεξάρτητα συνεργεία επισκευής και εταιρείες αυτοκινήτων όπως οι ΣΤΑΚΟΡ Α.Β.Ε.Ε.Α. (Όμιλος Κορτέσης), ΤΟΥΟΤΑ POLIS Α.Β.Ε.Ε., Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ΣΙΝΗΣ Α.Ε., ΕΞΤΡΑ Α.Ε.Β.Ε., OLYMPIC Ε.Τ.Ε. Α.Ε., ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Α.Ε., ΔΕΛΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΑΓ. Α.Ε. και οι βιομηχανίες ΕΛΒΟ Α.Ε., ΚΟΝΒΑ Α.Ε., ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.Ε., ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε., ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.


Η εφαρμογή των προϊόντων της MAKRA στην περιποίηση και στην συναρμολόγηση έχει ως αφετηρία την μείωση του χρόνου ως προς το άριστο αποτέλεσμα, ώστε να προστεθεί αξία. Αυτό διαγράφει την έννοια της δημιουργίας της ποιότητας κατά την διαδικασία της περιποίησης και της συναρμολόγησης του αυτοκινήτου.


Τελευταία ενημέρωση: 28/1/2020
Powered By D.A.S. | UpMate | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Φιλοξενία Ιστοσελίδων